Jeni te interesuar per nje sfide te re punesimi ku te ndiheni komode dhe te plotesuar ne aspektin profesional? Atehere ne ju mirepresim!
Po rekrutojme: Cosmetics Sales Representative
• Te kete kryer arsimin e larte.
• Pervoje shitje ne sektorin e kozmetikes, te pakten +2 vjet;
• Te kete aftesi te spikatura komunikimi.
• Leje drejtimi: Klasi B
• Fleksibel per levizje ne Tirane dhe rrethe;

Apply Now